The 5-Second Trick For Services

Wiki Article

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op maat.

Heel mooi vakwerk en prettig Call. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik in excess of een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen brand of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Super snelle provider en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top en ook het Call fulfilled de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Heel mooi vakwerk en prettig contact. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie get more info en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Heel mooi vakwerk en prettig contact. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde activity en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Report this wiki page